Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Σαλάτα με στάρι ζέας και αμπελοφάσουλα .


Η σημερινή σαλάτα μου είναι ιδιαίτερη,
με βρασμένο στάρι από ζέα ,
είναι μια πολύ γευστική και υγιεινή επιλογή για τα καλοκαιρινά σας βράδια ,
για εσάς που ψάχνετε κάτι ελαφρύ , 
χορταστικό και παράλληλα θρεπτικό.

Υλικά :

1 φλιτζάνι του τσαγιού σταρι από ζέα (Τι είναι η Ζέα;)
1,2 φλιτζάνι του τσαγιού βρασμένα αμπελοφάσουλα
1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
1,2 αγγουράκι κομμένο σε κύβους
4 κομμάτια πιπεριές φλωρίνης τουρσί (Πιπεριές φλωρίνης τουρσί.)
1 σκελίδα σκόρδου πολτοποιήμενη
λίγη ξερή ρίγανη
                                                αλάτι ιμαλαιων (Τι είναι το Άλας Ιμαλαΐων ;)
ελαιόλαδο
ξύδι από κρασί


Πλένουμε και σουρώνουμε το στάρι της ζέας ,
το βάζουμε να βράσει με 4 φλιτζάνια του τσαγιού νερό ,
περίπου για 30 λεπτά.
Το σουρώνουμε και το ρίχνουμε σε μια σαλατιέρα,
προσθέτουμε τα φαλόλάκια μαζί και  όλα τα υπόλοιπα υλικά μας,
 και ανακατεύουμε καλά.
Είναι πολύ χορταστική σαλάτα , σας εύχομαι να την απολαύσετε!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μου αρέσει πολύ να διαβάζω τις σκέψεις σας!