Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

Παντζάρια τουρσί στο βάζο.


 Τα παντζάρια είναι υπέροχα!!!
Διατηρήστε τα στο βάζο και γευτείτε τα ανά πάσα στιγμή το θελήσετε!

Υλικά :

1 κιλό γουλιά από παντζάρια
αλάτι
2 - 3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
καλό ξύδι 
ελαιόλαδο.

Πλένουμε καλά τα παντζάρια και τα βάζουμε να βράσουν στο νερό με λίγο αλάτι ,
όταν τα τρυπίσουμε με το πιρούνι και δούμε πως έχουν μαλακώσει ,
τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια,
τα βάζουμε μέσα στο βάζο , ρίχνοντας ανάμεσα τους το σκόρδο.
Τέλος προσθέτουμε το λάδι και το ξύδι μέχρι να τα σκεπάσουν.
Απολαύστε τα !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μου αρέσει πολύ να διαβάζω τις σκέψεις σας!